сабота, 15. мај 2021. Вести денес: 36
home Живот и стил

Tри јасни знаци дека сте привлечни мажи

Tри јасни знаци дека сте привлечни мажи

Читањето на мислите на мажот може да биде доста тешко, особено ако момчето е срамежливо. Значи, ако сакате да знаете дали некое момче ве привлекува тајно, тогаш гледајте го говорот на телото.

Значи, вие двајца сте пријатели долго време и не можете да не забележите ненадејна промена во неговото однесување кон вас. Се сомневате дека оваа смена е затоа што тајно го привлекувате, но не сте сигурни. Обидот да се прочита умот на една личност може да биде доста фрустрирачки и тежок! Тешко можете да се обидете да ги откриете неговите намери и чувства.

Покрај тоа, ако момчето е срамежливо, тогаш тоа може да биде вистинска загатка за решавање. Значи, за да ставите крај на вашата фрустрација и незнаење, имаме за вас 3 знаци на говор на тело на кои треба да внимавате за да знаете дали ве привлекува тајно.

Се сцрвенуваат во ваше присуство
Момците обично не се оние кои се сцрвенуваат. Тие обично се премногу зафатени со обидот да изгледаат мачо и мажествено. Значи, ако момче поцрвене околу вас и стане малку нервозен, тоа е затоа што вие го привлекувате и тој станува самосвесен пред вас.

Се напнува кога се дружите со други момци
Кога и да разговарате со други момци, тој одеднаш станува напнат и непријатен. Тој станува љубоморен и не сака да обрнувате внимание на другите момци. Дечкото ќе го стори тоа само кога има чувства кон вас и потајно ве посакува.

Секогаш ја поправа косата кога сте во близина
Момчињата исто така стануваат свесни за својот изглед, исто како и девојчињата. Кога сакаат девојка и сакаат да ја импресионираат, прават дополнителни напори да изгледаат најдобро. Значи, ако момче ја поправи косата околу вас, тоа е дефинитивен знак дека ве привлекува и тој сака да изгледа што е можно попривлечно.

Коронавирус