недела, 5. декември 2021. Вести денес: 107
home Живот и стил

Тренинг за слабеење: Загубете 300 калории за 15 минути! (ВИДЕО)

Тренинг за слабеење: Загубете 300 калории за 15 минути! (ВИДЕО)

Корекција во исхраната не е единствен, а ниту доволен начин да загубите некој килограм и своето тело да го доведете во некаков ред.

За да го забрзате процесот на слабеење, неопходно е да вежбате. Често се служиме со изговорите дека поради обврските, немаме доволно време за тренинг, па затоа, ние пронајдовме начин да ви го попречиме патот.

Откривме ефикасен 15-минутен тренинг, кој ви обезбедува ефикасно губење 300 калории дневно.

7 различни вежби, кои се прават по 45 секунди, со 15 секунди пауза, се повторуваат во две серии. Овие вежби го сочинуваат тренингот, кој е ефикасен за секој дел од вашето тело, а воедно го забрзува согорувањето на калориите.

Деталниот опис на тренингот можете да го видите во видеото:

Коронавирус