недела, 27. септември 2020. Вести денес: 48
home Живот и стил

Тренинг во пар: Вежби за двајца без опрема

Тренинг во пар: Вежби за двајца без опрема

Мотивацијата е многу важна кога вежбате веќе подолго време и ви се чини дека сте влезени во рутина или немате контрола каде се движи вашиот напредок.

Вежбањето во пар, освен што е добро за зацврстување на врската меѓу партнерите, е физичка активност во која ќе уживате двојно – имате кој да го следи начинот на кој работите и можете да го мотивирате другиот.

Исто така, кога имате партнер за вежбање имате поголема мотивација да отидете на тренинг и секако, не сакате да го оставите партнерот „на цедило“. Секако, вежбањето е многу позабавно во друштво.

Габи и Крис ќе ви покажат како да си го организирате тренингот за двајца.

Коронавирус