среда, 18. мај 2022. Вести денес: 192
home Живот и стил

Страшна исповед: Македонскиот пар што зажалил за посетата на Баба Ванѓа

Страшна исповед: Македонскиот пар што зажалил за посетата на Баба Ванѓа

Најпознатата балканска пророчица, Баба Ванѓа на своите клиенти им кажувала тиочно она што го гледа, без влакна на јазикот. Македонски пар засекогаш ќе ја памети нивната средба.

Тие неможеле да имаат деца па жената решила да отидат кај Баба Ванѓа за таа да им помогне, но нејзиниот маж не и верувал.

-Кога дојдовме до нејзината куќа имаше луѓе насекаде но сепак бевме упорни- рекла жената, сепак успеале да влезат а Ванѓа била многу сурова спрема нив.

-Таа го впери прстот спрема нас и рече: Цел пат ме пцуеше, срам да ти е. Зошто дојде ако не ми веруваш? Одговорот на вашето прашање е НЕ, вие никогаш нема да имате деца!- Рекла Ванѓа

Нивната судбина била зацртана, тие навистина никогаш немале деца.

Коронавирус