понеделник, 10. мај 2021. Вести денес: 0
home Живот и стил

Срцепарателно: Коњ отиде на погребот на својот газда, неговата реакција ќе ви ги насолзи очите (ВИДЕО)

Срцепарателно: Коњ отиде на погребот на својот газда, неговата реакција ќе ви ги насолзи очите (ВИДЕО)

За време на својот живот Вангер Фигуиредо Де Лима и неговиот сакан коњ Серено биле неразделни. За жал, нивното пријателство завршило кобно.

Лима имал сообраќајна несреќа и на 34-годишна возраст се разделил од животот. Но и од својот сакан коњ.

А тогаш одлучиле да го доведат коњот до ковчегот за време на поворката.

Коронавирус