недела, 5. декември 2021. Вести денес: 100
home Живот и стил

Срам на родителска: Кога видела што нацртала нејзината ќерка, сакала да “пропадне во земја“ (ФОТО)

Учителката одговорила: – Се надевам дека брзо ќе биде подобро.
Срам на родителска: Кога видела што нацртала нејзината ќерка, сакала да “пропадне во земја“ (ФОТО)

Мајката Маргарет Стивенсон од Килмарнок во Шкотска доживеала невиден срам кога дошла на родителски состанок во училиштето на својата ќерка.

Оваа 39-годишна мајка сакала да пропадне во земја кога видела што нацртала нејзината седумгодишна ќерка за домашна задача.

Девојчето Луси, имено, ја нацртало мајката во кревет како повраќа после една пијана ноќ и покрај тоа напишала:

„Во неделата мојата мајка беше болна. Пиеше одвратни сокови и требаше да се одмара“.

Учителката одговорила: – Се надевам дека брзо ќе биде подобро.

Коронавирус