петок, 5. јуни 2020. Вести денес: 50
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Живот и стил

Со некој живееш, а со некој оживуваш..

Со некој живееш, а со некој оживуваш..

Ако во животот не сте умреле неколку пати тогаш не сте ни живееле.

Од болка, од љубов, од тага, од неправда, од премногу ништо и премалку од сешто.

Ако не сте умирале тогаш знајте дека не сте живеле, само сте постоеле.

Како што нема дишење без издишување, така нема вистински живот без ‘умирање’.

 

Коронавирус