среда, 28. септември 2022. Вести денес: 107
home Живот и стил

Што претставува за мажите романтика, а што патетика?

Можеби е тешко да се поверува, но фраерите се романтични исто колку и жените, но само на малку поразличен начин.
Што претставува за мажите романтика, а што патетика?

Идејата за совршено поминато време во паркот, во главата на мажите се разликува во голема мера за разлика од кај жените. Иако жените често му се лутат на своите момчиња поради недостаток на внимание, ги забораваат важните датуми или никогаш не им донеле букет со ружи, сепак мажите и не се толку лоши.

Не станува збор за недостаток на емоции и чувства, туку сосема различна перцепција за она што претставува за нив романтично. Многу работи кои жените ги сметаат за голем знак на внимание, за мажите тоа претставува чиста патетика.

Можеби е тешко да се поверува, но фраерите се романтични исто колку и жените, но само на малку поразличен начин.

Што претставува за мажите патетично?

– Прославата за годишница

– Убава вечер па потоа гледање на филм

– Романтични ноќи

– Заеднички курс по танц

– Љубовни писма

– Смирување со секс

– Скапоцени парфеми

– Цвеќе за денот на вљубените

 

Што претставува за мажите романтично?

– Мали знакови внимание и подароци без никаков повод

– Заедничко готвење и гледање филм

– Романтични денови

– Заеднички спортски активности

– Секси пораки

– Ден без караница

– Мирисот на женската коса

– Трчање на сонце

– Подарување цвеќе на обичен ден

Коронавирус