петок, 20. мај 2022. Вести денес: 152
home Живот и стил

Што кажува за вас вашиот месец за раѓање?

Што кажува за вас вашиот месец за раѓање?

Датумот на раѓање, како и самиот месец имаат големо влијание на тоа како се однесуваме и какви карактеристики имаме.

Јануари

– амбициозни и сериозни

– сакаат да ги учат другите и да учат

– секогаш се трудат да најдат предностите и слабостите на другите

– сакаат да критикуваат

– паметни и организирани

– чувствителни и со длабоко размислување

– знаат како да ги направат другите среќни

– тивки се, освен кога ќе им се погоди друштвото

– лојални

– лесно стануваат љубоморни

– многу резервирани

– сакаат деца

Февруари

– апстрактни мисли

– интелигентни и паметни

– често го менуваат својот карактер

– темпераментни

– тивки, чесни и срамежливи

– ниска самодоверба

– искрени и лојални

– лесно го покажуваат бесот

– сакаат да стекнуваат пријатели

– храбри и тврдоглави

– амбициозни и остри

Март

– атрактивни личности

– срамежливи и резервирани

– таинствени

– природно искрени и симпатични

– сакаат да им служат на другите

– одмаздољубиви

– сакаат внимание

– сакаат да патуваат

– музички талентирани

– сакаат специјални нешта

– обожаваат декорации

– често менување на расположение

Април

– активни и динамични

– лесно одлучливи

– се грижат за другите

– емотивни

– одмаздољуви

– имаат добра меморија

– се мотивираат себеси лесно, но и другите

– имаат чести главоболки

Мај

– тврдоглави и упорни

– силна волја и мотивација

– лесно го губи трпението

– сака внимание

– длабоки чувства

– физички убави луѓе

– лесно потпаѓаат под влијание

– сакаат да сонуваат

– лесно ги разбираат другите

– добра имагинација

– сакаат литература, уметности и патувања

– не сакаат да минуваат време во домот

Јуни

– имаат визија за нештата

– љубезни и добри оратори

– чувствителни

– активни

– лесно им станува здодевно

– знаат како да стекнат пријатели

– ретко покажуваат емоции

– тие што ги сакаат ги сметаат за пријатели, а тие што ги мразат за непријатели

Јули

– забавни

– таинствени

– тешки да се разберат

– тивки, освен ако не ги предизвикате

– многу искрени

– се грижат за туѓите мисли

– тактични

– пријателски настроени кон другите

– многу емотивни

– силно чувство за емпатија

– остри

Август

– сакаат да се шегуваат

– атрактивни

– храбри и бестрашни

– лесно стануваат љубоморни

– бесни се кога ќе ги испровоцирате

– брзо размислуваат

-сакаат да водат и да бидат водени

– сакаат да сонуваат

– знаат како да ги тешат другите

– егоистични

-премногу љубезни

Септември

– лесно прават компромиси

– тивки, но знаат лесно да се изразат

– смирени

– сакаат да критикуваат

– трпеливи, претпазливи и организирани

– симпатични

– добро ја справуваат работата

– чувствителни

– многу размислуваат

– добра меморија

-сакаат нови информации

– тешко покажуваат емоции

– ги кријат чувствата

Октомври

– сакаат да зборуваат

– атрактивни

– сакаат да бидат во центарот на вниманието

– симпатични

– за нив пријателите се најважното нешто на светот

– не помагаат освен ако не го побарате тоа од нив

– емотивни

– лесно донесуваат одлуки

– романтични

– секогаш загрижени

– секогаш фер

-лесно ја губат довербата

Ноември

– имаат многу идеи

– тешко можете да ги разберете

– знаат како да дознаат тајни

– трпеливи

– за нив ако постои волја, постои и начин

– тешко стануваат лути или бесни

– сакаат да минуваат време сами

– размислуваат различно од другите

– динамични во карактерот

Декември

– лојални и љубезни

– патриоти

– имаат влијание онаму кадешто работат

– сакаат да добиваат внимание

– сакаат да се социјализираат

– активни во игри и дискусии

– мразат ограничувања

– добра смисла за хумор

– логичари

– честа промена на личноста

– слабо трпение

Коронавирус