четврток, 28. јули 2022. Вести денес: 181
home Живот и стил

Се фотографирала секој ден во најтешката година, последните фотографии се страшни ќе го разбудат бесот во вас! (ВИДЕО)

Се фотографирала секој ден во најтешката година, последните фотографии се страшни ќе го разбудат бесот во вас! (ВИДЕО)

Ова не е обично видео составено од повеќе фотографии. Ова е видео кое треба да го погледнете сите затоа што истото крие тажна приказна, но моќна порака.

Оваа жена се фотографирала секој ден, во годината која што вели дека и била најлоша во животот.

Видеото е објавено во 2013-та година, но постојано е актуелно и сега повторно се споделува.

Станува збор за убава жена, некогаш насмеана, некогаш тажна. Таа била жртва на семејно насилство.

Успевала црвенилата и модриците да ги сокрие со шминка, но она што понатаму следувало ниту можела, ниту сакала да ја сокрие.

Последните фотографии од ова видео се направени кога таа буквално е претепана од насилникот.

ПРИЈАВЕТЕ АКО СТЕ ЖРТВА НА СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО! БЕЗ ОДЛОЖУВАЊЕ„

Коронавирус