четврток, 28. октомври 2021. Вести денес: 50
home Живот и стил

Сцена од дете која му го скрши срцето на светот: Мајка скришно го снимала синот додека имал онлајн настава, бидејќи…

Сцена од дете која му го скрши срцето на светот: Мајка скришно го снимала синот додека имал онлајн настава, бидејќи…

Новата училишна година започна, но никако не потсетува на ниеден досегашен септември.

Поради пандемијата на коронавирусот децата речиси во цел свет наставата ја следат онлајн, па така и во Америка.

Колку на децата тешко им паѓа оваа голема промена, најдобро докажува фотографијата на ученик која вирално се шири на интернетот.

Наместо во училница, 6-годишното дете од Џорџија првиот училишен ден го започнало учејќи пред компјутер, преку онлајн платформа.

Локални избори 2021