сабота, 8. мај 2021. Вести денес: 116
home Живот и стил

Самохрана мајка послужила богата старица, а потоа следуваше изненадување поради кое искрено се расплака (ВИДЕО)

Самохрана мајка послужила богата старица, а потоа следуваше изненадување поради кое искрено се расплака (ВИДЕО)

Радио станицата KDEC FM 100.5 неочекувано се појавила во Мек Доналдс во Америка каде што ги интервјуирале вработените. Радио водителот исто така прашал една од вработените каде ќе го помине Божиќ и што планира за одмор.

Оваа жена искрено одговорила дека не планира одмор затоа што сака да собере доволно пари за својата ќерка и да и ги разубави празниците. Изјавила дека и е тешка финансиската состојба.

Оваа самохрана мајка не можела ниту да сонува дека ќе биде израдувана на овој начин.

Погледнете го видеото и ќе видите што се случило. Добила прекрасен подарок.

Коронавирус