среда, 25. мај 2022. Вести денес: 134
home Живот и стил

Сами си нанесувате штета: Ако се пронајдете во овие навики, престанете веднаш

Сами си нанесувате штета: Ако се пронајдете во овие навики, престанете веднаш

Кои се најштетните работи кои една личност ги прави на своето тело?

Дознајте каде грешите. Ако се пронајдете во овие реченици, мора да направите промени во вашиот живот!

Се успивате и го притискате копчето за одложување на алармот!

Пиете повеќе од две алкохолни пијачки дневно!

Седите долго во затворени простории!

Седите постојано пред телевизор!

Пушите претерано!

Немате време за тренирање!

Јадете пакувана храна!

Носите неудобни обувки!

Заборавате на лосионот за заштита од сонце!

Коронавирус