недела, 1. август 2021. Вести денес: 0
home Живот и стил

Сѐ си доаѓа во свое време, дури и чудата

Сѐ си доаѓа во свое време, дури и чудата

Треба да научите навремено да се оддалечувате од разни животни околности и ситуации.

Секогаш точно ќе го препознаете тој момент: верувајте си себеси, на својата интуиција, не се лажете себеси и не ги лажете другите.

Нема лоши луѓе, без оглед на тоа колку сакаме да зборуваме за тоа.

Постојат луѓе кои се разликуваат од нас и не постои друга одговорност, освен личната одговорност.

Завртете се околу себе, затоа што можеби дошло време за заминување.

Неверојатно тешко е човек да остави сѐ, сѐ што проживеал и да си отиде, без оглед на тоа што зборуваат и пишуваат луѓето.

Тешко е човек да замине, но понекогаш е неопходно да се замине во вистинскиот момент.

Вистината е многу едноставна: Сѐ си доаѓа во свое време, дури и чудата.

Затоа, заминувајте на време, не задржувајте никого.

Затоа што ако се задржувате, сценариото на животот се препишува и тоа за други луѓе.

Коронавирус