четврток, 6. октомври 2022. Вести денес: 193
home Живот и стил

Родила три бебиња, а кога им ги видела лицата следувал шок: Ова е медицински феномен (ФОТО)

-Одеднаш почна да ми биде мачно и ми се појави главоболка. Одлучив да одам на ехо и се воспостави дека носам тројка. Тоа беше најголем шок во мојот живот. Во фамилијата никогаш сме немале тројка, вели Беки.
Родила три бебиња, а кога им ги видела лицата следувал шок: Ова е медицински феномен (ФОТО)

Се започнало кога Беки Џо, мајка на овие слатки девојчиња почувствувала мачнина. Со оглед на тоа што поминала низ една бременост, се посомневала дека бебето во стомакот било причина за тоа.

Меѓутоа немала поима какво изненадување и подготвува телото.

-Одеднаш почна да ми биде мачно и ми се појави главоболка. Одлучив да одам на ехо и се воспостави дека носам тројка. Тоа беше најголем шок во мојот живот. Во фамилијата никогаш сме немале тројка, вели Беки.

После 31 недела бременост, Беки е префрлена во болница бидејќи дошло време за породување.

Но работите не биле соврешни кога на свет стигнале трите братчиња бидејќи имале мала тежина.

Бебињата веднаш се префрлени на интензивна нега, каде што поминале три недели пред да си заминат дома.

Кога лекарите ги извадиле цевките за дишење, каблите и жиците, Беки конечно можела да ги виде лицата на своите деца. И тогаш забележала нешто чудно. Изгледале идентично.

Според бројните извори децата да изгледаат исто кога се во тројка шансите се движат од 60.000 до 200 милиони наспрема еден.

Беки станала мајка на идентична тројка. Како децата растеле, се повеќе и повеќе личеле едно на друго.

Коронавирус