недела, 5. декември 2021. Вести денес: 0
home Живот и стил

Работи кои мажите ги изјавуваат на жените, а жените ги мразат

Работи кои мажите ги изјавуваат на жените, а жените ги мразат

Кога станува збор за комуникацијата помеѓу мажите и жените постојано се јавуваат некои проблеми.

Тие едноставно размислуваат на поинаков начин и настануваат недоразбирања.

Работи кои мажите им ги кажуваат на жените, а жените ги мразат:

„Нервозна си денес, да не си во ПМС?“

„Изгледаш многу уморно денес.“

„Тоа не е многу женствено.“

„Изгледаш одлично за своите години.“

„Тоа не се прави така.“

„Тоа е машка работа.“

„Јас барем никогаш не се однесувам како тебе.“

„Сеедно, како сакаш.“

„Побрзај, стално те чекам.“

„Колку пари ти се штиклите.?!“

„Не возиш лошо како за женско.“

 

Коронавирус