понеделник, 17. јануари 2022. Вести денес: 128
home Живот и стил

Пример за хуманост: Тоа што го направи ова момче треба да ве научи голема лекција (ВИДЕО)

Пример за хуманост: Тоа што го направи ова момче треба да ве научи голема лекција (ВИДЕО)

Малку треба за некого да направиш среќен. Малку е потребно и да помогнеш некому.

Нашата мала помош за некого многу ќе значи, па примерите околу нас треба да ги погледнеме.

Таква е оваа приказна. Младо момче гледа постар човек кој нема облека на себе и се гледа дека му е студено.

Момчето ја соблече својата блуза и направи нешто прекрасно.

Коронавирус