сабота, 30. мај 2020. Вести денес: 22
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Живот и стил

ПРЕСЛАТКО: Видео кое треба да го погледнат сите родители

ПРЕСЛАТКО: Видео кое треба да го погледнат сите родители

За мајката тежок денот, а за ќерките ден исполнет со убави моменти. Ова слатко видео ни ги покажува различните перспективи на мајката и нејзините ќерки.

Често се вели дека родителските денови се долги, но годините прекратки. Ова видео дава перспектива за еден обичен долг ден на една мајка, но и што тој им значи на децата.

Додека мајката е истоштена од грижата за своите деца, нивната перспектива е навистина поинаква, но многу слатка.

Коронавирус