четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 157
home Живот и стил

Препознајте зрел маж: Тие никогаш нема да ги кажат овие работи

Препознајте зрел маж: Тие никогаш нема да ги кажат овие работи

Иако вообичаено се мисли дека со стареењето човекот станува позрел, тоа не мора секогаш да биде така.

Девојките често завршуваат со „промашени љубовни врски“ со некој незрел маж само затоа што не им изгледал така на почетокот.

Постапките се тие кои што одредуваат колку е некој зрел, а кога станува збор за мажите, следните 10 работи зрелите мажи никогаш не ги прават:

1. Тие не дозволуваат стравот да ги спречи во постигнување на успех и лична среќа

2. Тие не прават работи само за да ги задоволат другите

3. Тие не го замислуваат ликот на идеалната жена

4. Тие не се збунуваат поради зборовите и делата на нивните партнерки

5. Не се злопамтила

6. Не се несигурни поради својот изглед

7. Не се дистанцираат од семејството и пријателите, без оглед на сè

8. Тие не дозволуваат било кој да ги малтретира

9. Не се повлекуваат кога ќе се сретнат со предизвикувачка ситуација

10. Тие на својата работа не гледаат како на здодевност и нешто мора да трпат

Коронавирус