понеделник, 26. септември 2022. Вести денес: 90
home Живот и стил

Подгответе се за Сина Месечина: Вечерва животот може да ви тргне во неверојатен правец

Подгответе се за Сина Месечина: Вечерва животот може да ви тргне во неверојатен правец

Првата полна месечина во март се појави на 2 март, а следната ќе ја имаме 31 март, која треба да нè подготви за промена на енергијата кога Сонцето ќе помине во знакот на Овен. Тоа е месец кој укажува на тоа дека треба да бидете повнимателни, помирени и да размислувате попросто.

Можно е во денови по појавувањето на Сината месечина, како што се нарекува  овој феномен, поради фактот што е втора полна месечина во ист календарски месец, ќе има многу тензии и искушенија за импулсивно да донесуваат важни одлуки. Сепак, внимавајте – пред да донесете каква било одлука, размислете двапати.

Енергијата донесена од Сината месечина треба да биде позитивна, но може да се случи да биде премногу моќна, и поради тоа тешка, за вас.  Сепак, запомнете дека мора да останете смирени, во спротивно ќе предизвикате лоши вибрации кои нема да ви се допаднат.

Силата на оваа месечина ќе ве доведе до неочекувани промени – ќе се најдете на места каде никогаш не сте ги посетиле и ќе имате искуства за кои сметате дека се невозможни.

Не грижете се ако се чувствувате малку „изгубено“ во овој период – ова е нормално и дел од животниот процес.

Коронавирус