сабота, 4. февруари 2023. Вести денес: 57
Во живо

Трибина на ВМРО-ДПМНЕ: Гоце е Македонија

home Живот и стил

Овие три елементи можат да ви донесат повеќе пари

Овие три елементи можат да ви донесат повеќе пари

Тајната е во црвената боја.

Оваа огнена боја претставува и огнен елемент во Фенг шуи и силен симбол на богатство и напредок.

Еве кои се трите елементи кои треба да ги имате покрај себе:

Црвен паричник– Новиот паричник симболизира дека сте подготвени да примате ново богатство, а црвената боја ќе ви помогне да привлечете добри вибрации.

Црвена облека– Со оваа облека ќе привлечете среќа.

Црвени чевли– Чевлите секогаш се поврзани со чекорење кон подобра ситуација. Затоа црвените чевли се симбол дека сте подготвени да одите напред во подобро утре.