сабота, 30. јули 2022. Вести денес: 43
home Живот и стил

Оваа мудрост се чита неколку секунди, а се помни цел живот

Оваа мудрост се чита неколку секунди, а се помни цел живот

Си бил еднаш еден арапски мудрец. Сите негови ученици ги учел само на една работа:

Четири работи не можат да се вратат:

-изговорениот збор,

-фрлената стрела,

-младоста и

-пропуштената прилика!

Коронавирус