вторник, 18. јануари 2022. Вести денес: 111
home Живот и стил

Ова видео покажете им го на вашите деца: Од утре ќе бидат посреќни и поблагодарни за се што имаат!

Ова видео покажете им го на вашите деца: Од утре ќе бидат посреќни и поблагодарни за се што имаат!

Понекогаш децата, но и повозрасните забораваме колку сме среќни и во колку добри услови живееме.

Во ова видео споредбено е прикажано колку време му е потребно на едно дете од Америка да пристигне на училиште, а колку на едно дете од Гватемала.

Од една страна среќа, од друга тага. Но, сигурно ова видео треба да им го покажете на вашите деца. Вредна поука ќе им биде.

Коронавирус