понеделник, 17. јуни 2019. Вести денес: 19
home Живот и стил

Нема поемотивни реакции: Дознаваат кој пол е бебето во стомакот на мама, а одговорот не им се допаѓа (ВИДЕО)

Нема поемотивни реакции: Дознаваат кој пол е бебето во стомакот на мама, а одговорот не им се допаѓа (ВИДЕО)

Сакале сестричка, а ќе добија братче. Очекувале женско, а нивната мајка ќе роди машко бебе.

Овие реакции на мали дечиња се неодоливи и истите мора да ги погледнете.

Бура од емоции во ова видео: