сабота, 4. февруари 2023. Вести денес: 56
Во живо

Трибина на ВМРО-ДПМНЕ: Гоце е Македонија

home Живот и стил

Нејзиното лице е со рани и лузни по тешка сообраќајка, кога ја нашминкаа ги расплака сите со емотивна реакција (ВИДЕО)

На само 11 години, таа доживеала сериозна несреќа која предизвикала нејзиното лице да ги изгуби своите оригинални контури. 
Нејзиното лице е со рани и лузни по тешка сообраќајка, кога ја нашминкаа ги расплака сите со емотивна реакција (ВИДЕО)

Анар Агакишјев има веќе 18 годишно искуство во шминкање на познати личности.

Сепак, овој пат, моделот беше девојка која никогаш не се шминкала во нејзиниот живот.

На само 11 години, таа доживеала сериозна несреќа која предизвикала нејзиното лице да ги изгуби своите оригинални контури.

Погледнете ја нејзината емотивна реакција кога си го виде прекрасното нашминкано лице