петок, 10. јули 2020. Вести денес: 170
МЕГА БОМБА

Еве ја целата листа: Речиси цело семејство Заеви, министри, градоначалници и функционери на СДСМ добија кривични од Боки 13

Во живо

Мицкоски ја промовира програмата на ВМРО-ДПМНЕ во Пехчево

home Живот и стил

Не е само изгледот во прашање: Овие карактерни особини кај жените ги привлекуваат мажите

Не е само изгледот во прашање: Овие карактерни особини кај жените ги привлекуваат мажите

Сите мажи првенствено се заинтересирани за физичките атрибути на жената. Меѓутоа, откако ќе ги „измеркаат“ нејзините атрибути, она што им го привлекува вниманието е карактерните особини на жената.

Што е тоа што ги привлекува мажите кај понежниот пол?

Смисла за хумор: Секој сака личности кои имаат позитивна енергија и оптимизам во себе. Затоа, мажите ги привлекуваат жени кои имаат смисла за хумор, бидејќи знаат да ги опуштат и насмеат.

Поглед: Многу мажи мислат дека жената најдобро заведува со погледот. Некои ги привлекува таинствен и срамежлив женски поглед, но има и онакви кои преферираат строг и  жесток поглед.

Интелигенција: Скоро сите мажи сакаат крај себе паметна жена. Иако некои од нив тврдат поинаку, интелигенцијата е посебно секси особина. Интелигентните жени се интересни личности и одлични соговорници, но и забавни во кревет.

Манири: Жената не мора да биде светица, но мора да се однесува пристојно. Мажите не сакаат жени кои се прегласни и наметливи. Добрите манири се одличен начин за да им оставите добар впечаток.

Добар слушател: .Жените кои внимателно го слушаат својот соговорник се многу привлечни. Мажите сакаат кога сето внимание е насочено кон нив.

Парламентарни избори 2020