петок, 22. октомври 2021. Вести денес: 138
home Живот и стил

Не чекајте да остарите, па дури тогаш да сфатите некои работи

Не чекајте да остарите, па дури тогаш да сфатите некои работи

Секој ден ни се нудат различни избори. На нас останува да бидеме храбри и да ризикуваме. Ако ви се чини како да трчате во место, постои можност дека веројатно толерирате некои работи. Животот е прекраток за да бидете со овие луѓе.

  1. Некој кој разговара со вас само кога нему му одговара.
  2. Некој кој постојано ве критикува, што и да направите.
  3. Луѓе кои мислат дека знаат многу за вашиот живот, а не го гледаат својот.
  4. Луѓе кои секогаш започнуваат конфликти и креираат беспотребни недоразбирања.
  5. Луѓе кои само работат и не знаат да се забавуваат.
  6. Луѓе кои откога ќе ги видите ја трошат вашата позитивна енергија.
  7. Оние кои постојано прават да се чувствувате како да не сте доволно добри.
  8. Луѓе кои постојано позајмуваат нешто,  а не го враќаат.
  9. Луѓе кои својата несигурност ја пренесуваат на вас.
  10. Неверни и лажливи луѓе.

 

Локални избори 2021