петок, 9. јуни 2023. Вести денес: 59
home Живот и стил

Најслаткото видео кое го имате видено: Мајка ги оставила своите близначиња во креветче, а потоа…

Мајката ги ставила своите ќеркички во нивното креветче, а тие одлучиле да си позборуваат.
Најслаткото видео кое го имате видено: Мајка ги оставила своите близначиња во креветче, а потоа…

Иако многумина во првиот момент имаат страв дека нема да можат адекватно да се грижат за близначиња  бебињата, кога ќе доживеат моменти како овие сфаќаат дека сè вредело.

Мајката ги ставила своите ќеркички во нивното креветче, а тие одлучиле да си позборуваат.

За среќа, мајката веднаш ја земала камерата и го забележала овој прекрасен момент.