четврток, 6. мај 2021. Вести денес: 197
home Живот и стил

Му ја исполни најголемата желба на своето момче, па сите останаа шокирани: Неговото семејство поради ова не сака да ја види!

Му ја исполни најголемата желба на своето момче, па сите останаа шокирани: Неговото семејство поради ова не сака да ја види!

Една девојка стана најомразената личност во семејната куќа на нејзиното момче. Ја обвинуваат дека им ги уништила животите и буквално не сакаат никогаш повеќе да ја видат.

Девојката беше во врска со момче кое често се жалело дека не може да ги утврди своите корени и дека нешто му е чудно во неговото семејство.

Таа решила да му ја исполни желбата и му купила ДНК-тест за неговиот роденден, бидејќи се надеваше дека ќе го открие своето потекло бидејќи живеел во сомнеж дека можеби тие родители не се негови.

Сепак, кога ги доби резултатите, тој се шокираше. Толку многу што на почетокот помисли дека е направена сериозна грешка на тестот, но не било така.

Се докажа дека неговата ДНК одговара на две лица во доцните тинејџерски години и раните дваесетти, до тој степен што тие би можеле да бидат негови полубраќа.

– Ги повика, “ископа“ малку на Интернет и се покажа дека нивниот татко и неговата мајка оделе заедно на факултет. Тоа што најмногу го загрижи моето момче е што тој изгледа исто како таткото на тие двајца. Јас ненамерно му открив, со купување на ДНК-тест дека неговата мајка го изневерила неговиот татко со тој човек кој е татко на тие момчиња, а очигледно и на него. Значи, тој откри дека ќовекот со кого живее не е негов биолошки татко и тоа е нешто што неговата мајка му го криела цел живот. Неговите родители сега се разведуваат поради мене овие денови, напиша девојчето на форумот.

Откри дека сега половина од семејствотона момчето буквално ја мрази.

Коронавирус