понеделник, 5. јуни 2023. Вести денес: 59
home Живот и стил

Морничаво: Ја фотографирал неговата ќерка, но кога погледнал што има на сликата се соочил со хорор! (ФОТО)

Морничаво: Ја фотографирал неговата ќерка, но кога погледнал што има на сликата се соочил со хорор! (ФОТО)

Џим Темплтон во 1964 година ја фотографирал својата петгодишна ќерка, но вистинскиот проблем настанал кога фотографијата е извадена.

Иако од семејството Темплтон тврдат дека немало никој позади нив, за време на развивањето на фотографијата, позади главата на девојчето се појавило нешто чудно.

Дополнителната анализа покажала дека фотографијата не била подложена на никакви промени.