четврток, 29. октомври 2020. Вести денес: 148
Во живо

Народот против загадувањето на воздухот, протести организирани од ВМРО-ДПМНЕ во 19 часот

home Живот и стил

Моќни мисли за моќните жени околу нас

Моќни мисли за моќните жени околу нас

Книгите можат да го сменат начинот на кој размислуваме за себеси. Тоа е така бидејќи во нив учиме за различни искуства, наоѓаме мудрости, но и дел од себе во буквите и речениците. Многу автори споделуваат различни убави мисли кои долго ги паметиме, но денес ве потсетуваме на оние мисли кои ја пренесуваат силата и моќта на жените.

Коронавирус