понеделник, 28. ноември 2022. Вести денес: 159
home Живот и стил

Минатата година погоди се`, а сега има предвидувања и за 2018

Минатата година погоди се`, а сега има предвидувања и за 2018

Често наидуваме на разни предвидувања од разни особи. Овој пат се работи за жената по име Џемима, која се служи со верувале или не- аспарагус- кога сака нешто да претскаже.

Таа за оваа година предвидела дека САД ќе донесе разни конфликти во другите земји.

Исто така дека и биткоинот нема да биде популарен како минатата година.

Што се однесува до Англија, таа вели дека во кралското семејство ќе се родат многу бебиња.

Коронавирус