четврток, 20. јуни 2019. Вести денес: 40
home Живот и стил

Милото маче се претвори во ѕвер, сопственичката заврши со крвави рани (ВИДЕО)

Милото маче се претвори во ѕвер, сопственичката заврши со крвави рани (ВИДЕО)

Семејната мачка се претвори во вистински ѕвер и жестоко ја нападна сопственичката.

Девојката сакаше да си поигра, но заврши целата изгребана, во крвави рани.