понеделник, 12. септември 2022. Вести денес: 143
home Живот и стил

Мажите мразат да одговараат на овие прашања, престанете да им ги поставувате

Мажите мразат да одговараат на овие прашања, престанете да им ги поставувате

Комуникацијата е клучна за секоја врска, но сепак, некои работи треба да ги задржите за себе.

Овие прашања најмногу ги нервираат мажите.

Дали мислиш дека сум дебела?

Доколку ви каже дека не сте, нема да му верувате и ќе се налутите. Доколку ви каже „да“, ќе му се налутите бидејќи е искрен. Мажите ги привлекуваат жени со самодоверба, а и со облини.

Каква беше твојата поранешна девојка?

Неговата врска не успеала и имало причина зошто раскинал. Тоа е сè што треба да знаете.

Ќе ми се јавиш ли пред да стигнеш таму?

Ваквите прашања прават партнерот да помисли дека немате доверба и дека се сомневате во него. И без да го потсетите, тој ќе ви се јави кога ќе почувствува потреба бидејќи му недостасувате и ве сака.

Каде се гледаш за 10 години?

Не претерувајте со ова прашање. Мажите не размислуваат многу за иднината, тие уживаат со вас во сегашниот момент. Доколку постојано го прашувате каде се гледа за 10 години, тогаш ќе помисли дека немате доверба во него и се сомневате дека сака да биде со вас.

Коронавирус