петок, 29. јули 2022. Вести денес: 0
home Живот и стил

Машката особина која ги излудува жените, според истражувањата

Машката особина која ги излудува жените, според истражувањата

Сите ја знаеме онаа изрека дека жените сакаат лоши момци. Настрана од фактот дека оваа приказна изгледа малку навредлива за жените теоријата има свои дупки. Целата приказна е за спонзори и старлети кои се лепат на криминалци и бизнисмени.

Според истраѓувањето кое е направено, културните и модерни мажи имаат повеќе секс за разлика од оние кои можеме да ги видиме со раскопчани кошули, бесни автомобили и скапа гардероба на нив.

Кога велиме модерни мажи, ние мислиме на ликови кои се грижат за себе, одржуваат физичка и ментална хигиена и генерално, имаат што да кажат и покажат.

Гореспоменатото истражување спроведено од научници вклучува 800 луѓе кои зборуваат за нивните сексуални искуства. Се покажало дека колку мажите били пофини, толку повеќе сексуални партери имале.

Врз основа на ова, научниците заклучиле дека квалитетите на добрите мажи се клучни за жените. Значи, ако сте амбициозни, духовити, паметни и емотивно достапни, жените ќе сакаат да ве видат во нивниот кревет.

 

Коронавирус