вторник, 25. јануари 2022. Вести денес: 29
home Живот и стил

Мајка ги оставила своите деца сами: Од тоа што го направиле, не можела да освести (ФОТО)

Мајка ги оставила своите деца сами: Од тоа што го направиле, не можела да освести (ФОТО)

Понекогаш, децата без некоја посебна намера создаваат најсмешни ситуации кои што можат да нѐ насмеат до солзи. Најбезбедно е да не ги оставите сами ниту една секунда, бидејќи никогаш не знаете какви идеи ќе се родат во нивните глави.

Оваа медицинска сестра, Стефани Плукнет од САД неодамна го сподели видеото за ситуацијата во која учествувале нејзините 3 деца.

Додека се подготвувала за работа, ги затекнала нејзините деца како експериментираат со машинката за бричење.

Нејзиниот најстар син, Теди ја пронашол машинката, ја вклучил и ја преземал улогата на бербер врз другите членови на семејството.

Погледнетее ги резултатите!

Коронавирус