сабота, 31. јули 2021. Вести денес: 24
home Живот и стил

Лав беше нападнат од 20 хиени, а потоа се случи неочекуваното (ВИДЕО)

Лав беше нападнат од 20 хиени, а потоа се случи неочекуваното (ВИДЕО)

Борби во природата. Кралот на животните, лавот, беше нападнат од 20 хиени.

Ако помисливте дека ќе го растргнат-грешите.

Затоа што му дојде помош, па се случи неочекуваното.

Коронавирус