четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 175
home Живот и стил

Кога жените избираат: Ова се петте најпосакувани делови на машкото тело

Кога жените избираат: Ова се петте најпосакувани делови на машкото тело

Иако кога ќе се вљубиме, секоја теза паѓа во вода, постојат одредени делови на машкото тело кои на жените им се неверојатно привлечни.

Прво нешто што забележуваат жените кај мажите се рамениците и грбот, потоа следат дланките, па задникот, рацете и на крајот В-линијата.

Раменици и грб – широк и силен грб не е можно да не се забележи.

Дланки – машките дланки мора да бидат крупни и по малку груби.

Задник – ниту преголем, ниту премал. Златната средина заслужува петка.

Раце – долги и силни машки раце се вистински магнет за жените.

В-линија – тоа е оној дел кој уште се нарекува и Аполонов појас и да надѕира во костимот за капење или боксерките, а кој се спушта од стомакот кон колковите.

Коронавирус