вторник, 14. јули 2020. Вести денес: 74
home Живот и стил

Кога сте родени- наутро, попладне или навечер? Часот открива многу за вас

Кога сте родени- наутро, попладне или навечер? Часот открива многу за вас

Кога сте родени? Наутро, попладне или пак навечер? Пронајде го својот час на раѓање и прочитајте какви карактеристики на личноста го отсликуваат.

Од 24 до 2 часот наутро се раѓаат љубопитни луѓе кои сакаат да се натпреваруваат

Од 2 до 4 часот се вреди луѓе кои се ориентирани кон материјалните вредности во животот

Од 4 до 6 часот се раѓаат храбри личности кои можат да преминат преку секаква препрека и имаат способност за лидери

Од 6 до 8 часот е време резервирано за мистични луѓе, кои се посветени на религијата и имаат нагласено чувство на емпатија

Од 8 до 10 часот се раѓаат хуманисти и мошне шармантни луѓе

Од 10 до 12 часот е термин резервиран за активни типови кои сакаат да го сменат светот на подобро

Од 12 до 14 часот се необични луѓе, желни за авантура и ризик, со бујна фантазија

Од 14 до 16 часот е временски термин за силни луѓе, незаменливи во нестабилни ситуации и времиња

Од 16 до 18 часот се раѓаат мирни карактери кои имаат способност да ја согледаат ситуацијата во целина и со добра нарав

Од 18 до 20 часот се раѓаат луѓе со силна волја, способни за големи подвизи

Од 20 до 22 часот е термин за личности кои никогаш не може да се задоволат со скромна животна улога

Од 22 до 24 часот се филозофски настроени луѓе, кои не ретко се несфатени од другите.