сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 0
home Живот и стил

Како изгледа еден вистински господин во очите на жената?

Како изгледа еден вистински господин во очите на жената?

Ниту брадата, ниту мускулите, ниту нов автомобил, неможат да го направат мажот попривлечен во очите на жената колку овие неколку ставки.

Хумор

Духовитите мажи покажуваат интелигенција, опуштеност и самодоверба, а со тоа значи дека мажот кој ги смее луѓето околу себе, ќе ја смее жената во текот на целиот нејзин живот.

Способност

Никој не е способен за се, но мажите кои се способни и кои се разбираат во повеќе работи, се секако по привлечни од мажите кој не знаат ни една сијалица да сменат.

Иницијатива

Мажот на кого не му е непријатно да даде комплимент, прати порака, гласно насмее или страствено бакне, е маж кој знае да превземе иницијатива што секогаш делува привлечно во очите на жената.

Посакуван

Сакале или несакале да признаат, на жените им е секси мажот кој другите жени го посакуваат, а тој ја избрал баш неа. Со тоа тој ги потврдува неговите квалитети и создава доза на натпреварувачки дух кој може да биде возбудлив.

Став

Самодовербата е клучниот фактор за привлечност, затоа што ако некој има лошо мислење за самиот себе, тогаш не треба да очекува другите да имаат поразлично мислење за него. Мажот кој е свесен за своите доблести и мани, знае како да се однесува спрема луѓето и знае како да остави добар впечаток е секогаш повеќе привлечен.

 

извор: friday.mk

Коронавирус