вторник, 22. септември 2020. Вести денес: 77
home Живот и стил

Како да ја освоите посакуваната девојка кога е со друштво?

Како да ја освоите посакуваната девојка кога е со друштво?

Ако сакате да ја освоите љубовта на вашиот живот, потрудете се да ги разочарите нејзините другарки. Воспоставете добар однос со нив, така што ќе станат ваши најдобри пријатели.

Снимете ја ситуацијата

Претпазливо снимајте го нивното однесување. Ако ги наведнуваат главите една спрема друга, додека разговараат, тоа најчесто значи дека сте затворен тип и дека не ви е лесно да влезете во нивниот потесен круг. Најдобар избор е да ја снимите ситуацијата, за да одлучите кога е најдобар момент за разговор. Исто така, многу е важно друштвото, доколку планирате да ја одведете некаде на само.

Кренете во акција

Цврст, но не премногу јак поздрав, е најдобар начин на запознавање со вашиот понежен пол, но доколку така се поздравите со целото друштво, вие ќе делувате како политичар. Искористете ја шансата, а доколку играте билијард и до вас има џубокс, понудете се да им исполните некоја музичка желба.

Следете го лидерот

Доколку го пронајдете лидерот во нивното друштво, најпрвин разговарајте со неа. Доколку немате заеднички теми на разговор со лидерот на групата, тогаш може да ви се случи да бидете отфрлени од нивната игра. За тема на разговор, секогаш држете се според правилото за 30 дена, односно за она што е најактуелно на пазарот.

Имитирајте ги движењата

Својата заинтересираност прикажете ја преку вашите танцови и секси движења. Доколку ви кимне со глава, кимнете и вие, истото важи и за нејзината насмевка. Бидете сигурни да дознаете кои теми и се привлечни и да дадете интервју за нешто што би можело да ви биде од интерес.

Финалниот збор

На крај, прашајте ја вашата љубов дали сака да ви се придружи на шанк или пак да одбере музика заедно со вас. Ако и се допаѓате, тоа ќе ја израдува многу, главно поради вашиот добар однос со нејзините пријателки.

Коронавирус