петок, 29. јули 2022. Вести денес: 0
home Живот и стил

Големи промени од 20 април: Еве што ни носи двојната полна Месечина која е вистинска реткост

Големи промени од 20 април: Еве што ни носи двојната полна Месечина која е вистинска реткост

Во текот на минатиот месец ги почувствувавме промените кои ги донесе полната Месечина во Риби, но сега ни претстои еден од најретките астролошки случувања, двојната полна Месечина.

Таа настапува на 20 април, и носи големи промени. Се карактеризира со несвесно извлекување на површина на сите работи кои сме се труделе да ги скриеме. Бидејќи се случува во Вага, главна тема ќе бидат партнерските односи, кои мораат да се разрешат на еден или друг начин.

Таа носи промени, возбуда и слобода. Ќе бидеме неуморни и импулсивни, велат астролозите. Во некои врски, таа ќе донесе сосема поинакви ситуации од вообичаено, но и многу нервоза.

Флексибилните луѓе и оние со отворен ум ќе доживеат многу убави изненадувања и ќе уживаат во возбудливи искуства. Некои ќе преземат и непотребни ризици и ќе се бунат против авторитетите, што може да предизвика последици. Запаметете дека морате да останете мирни и да се трудите да бидете што е можно порационални. Импулсивните реакции нема да ви донесат ништо добро. Можат само да направат хаос.

Многу цели и започнати проекти ќе бидат конечно завршени. Доаѓаат и многу убави моменти и награди.

Коронавирус