четврток, 9. февруари 2023. Вести денес: 94
home Живот и стил

Го одземале нејзиното бебе и патела цел живот, 48 години подоцна се случи средба со бура на емоции (ВИДЕО)

Го одземале нејзиното бебе и патела цел живот, 48 години подоцна се случи средба со бура на емоции (ВИДЕО)

На само 17-годишна возраст Тај- Нга Ти Ниблет останала бремена од Американец поради што нејзиниот татко не дал да го задржи бебето.

Па така кога таа го родила Кирк тој веднаш бил даден во сиропиталиште, а неговиот татко дури не ни знаел дека има син.

После две години тој бил посвоен од виетнамско семејство, а цел свој живот растел убеден дека неговите биолошки родители се убиени во војната.

Сепак судбината била поразлична па сакала да ги спои мајката која никогаш не престанала да го бара и нејзниот син.

Во 2015-та година Тај се регистрирала на сајт кој ги спојува децата со родителите. Кирк се регистрирал на овој сајт две години подоцна, благодарение на што тие дојдоа еден до друг.

Конечно после 48 години, мајката и синот повторно беа заедно, а нивната приказна која може да ја погледнете во продолжение ќе ви ги насолзи очите: