вторник, 6. јуни 2023. Вести денес: 152
home Живот и стил

ФОТО: Заедно имаа 250 килограми, кога ќе видите како изгледаат денес ќе сфатите дека упорноста се исплати

Денес уживаат во своите резултати, кои гордо ги споделуваат со јавноста. Кога почнаа максимално да се посветат на слабеење, заедно тежеа 250 килограми.
ФОТО: Заедно имаа 250 килограми, кога ќе видите како изгледаат денес ќе сфатите дека упорноста се исплати

Кога се запознаа беа “ужасно дебели“. Лекси тежеше 190 килограми, додека нејзиниот сопруг се бореше со 160 и тогаш сфатија дека нивните животи се во опасност. Тие имаат свое семејство и секогаш сакаат да бидат здрави, но нивната тежина ги ослабна нивните способности.

По 7 годишно забавување од Индијана парот се венча во октомври 2015 година.

Додека живееа заедно, обично времето им поминувало во јадење дома пред телевизорот. Разговараа за деца во иднина, но Лекси знаеше дека не може да биде мајка, не во ваква ситуација со оваа килажа. Тоа беше и главната причина, главната мотивација да започнат со изненадувачка трансформација.

Кога почнаа максимално да се посветат на слабеење, заедно тежеа 250 килограми.

Првиот месец, најдобриот пријател на Лекси, ги натера да не прават исклучоци и да тренираат 5 пати неделно. Напуштањето на брза храна беше најсложената задача за нив.

Лекси вели дека нејзиното вежбање го третирала како деловен состанок, оној кој не смее никогаш да го пропушти. Тие двајцата си беа одлична подршка.

Денес уживаат во своите резултати, кои гордо ги споделуваат со јавноста.