среда, 18. мај 2022. Вести денес: 115
home Живот и стил

ФОТО: Оваа шминка ќе биде тренд во 2018

Некои дизајнери се воздржувале од драстични промени, додека други не се срамеле да користат што е можно повеќе црн туш за очи.
ФОТО: Оваа шминка ќе биде тренд во 2018
Closeup of a young woman getting liner applied to her eyes

Црниот туш за очи е исклучително моќен и одличен начин за заведување.

Ако го сакате стилот на „мачка“, тогаш подгответе се за новиот тренд во 2018 година кој нанесувањето на тушот за очи го крева на едно ново ниво.

Некои дизајнери се воздржувале од драстични промени, додека други не се срамеле да користат што е можно повеќе црн туш за очи.

Ова се новите трендови во шминкањето за оваа година.

Коронавирус