петок, 30. септември 2022. Вести денес: 158
home Живот и стил

ФОТО: Најзгодниот професор по математика во светот, ќе го засакате и тешкиот предмет поради него

Роберт Лигтвоет е професор по математика од Холандија. Тој има 28 години и многу сака да предава математика на деца.
ФОТО: Најзгодниот професор по математика во светот, ќе го засакате и тешкиот предмет поради него

Огромен број на ученици го мразат предметот математика во училиште.

Но, сигурни сме дека припадничките на понежниот пол со задоволство ќе одеа на часови и ќе учеа ако им предаваше овој професор.

Роберт Лигтвоет е професор по математика од Холандија. Тој има 28 години и многу сака да предава математика на деца. Исто така обожава да патува низ светот, да се вклучува во екстремни спортски активности.

Но, по се изгледа, најмногу од се сака да изгледа совршено и секси. Погледнете ги неговите фотографии и уверете се и самите.

Коронавирус