сабота, 10. јуни 2023. Вести денес: 8
home Живот и стил

ФОТО: Дали е ова најубавото семејство на светот? Сите се модели, дури и кучето им е манекен

Семејството Прајс од Велика Британија е заштитно лице на многу познати брендови, а нивните лица красат илјадници билборди.
ФОТО: Дали е ова најубавото семејство на светот? Сите се модели, дури и кучето им е манекен

Секој член од ова семејство е професионален модел. Кога велиме “секој“, освен на родителите и децата, мислиме и на нивното куче.

Семејството Прајс од Велика Британија е заштитно лице на многу познати брендови, а нивните лица красат илјадници билборди.

Семејството во кое сите се модели, често е нарекувано најубавото семејство на светот.

Станува збор за мајката Ема Прајс (34), нејзиниот сопруг Кристофер и трите деца: Мили (6), Оскар (5) и Мејси (2).

Рекламни агенции го бараат и нивното куче, кое често позира заедно со нив. Ја носеле на кастинг и нивната мачка, но таа одбивала да позира и правела лудории на сет.