петок, 20. мај 2022. Вести денес: 137
home Живот и стил

Една слика, илјада зборови: Тоа што го направи ова куче на гробот на својот газда, буди многу емоции (ФОТО)

Една слика, илјада зборови: Тоа што го направи ова куче на гробот на својот газда, буди многу емоции (ФОТО)

Тоа што го направи ова куче е најголем доказ за тоа каква приврзаност имаат животните кон своите газди.

За жал, мажот кој го чуваше ова куче, почина. Тоа неговиот миленик многу тешко го поднесе.

За да бидат заедно, кучето ископало дупка во гробот и сега таму живее, поблиску до својот газда.

Коронавирус