четврток, 3. декември 2020. Вести денес: 149
home Живот и стил

Една работа која вистинскиот маж никогаш не ја прави!

Една работа која вистинскиот маж никогаш не ја прави!

Дали повеќе сте заинтересирани за други луѓе, отколку за идеи? Големите умови разговараат за идеи, просечните за случувањата, а малите за луѓето. Вистинските мажи се заинтересирани за нови идеи бидејќи сакаат подобро да го разберат светот и стварноста околу себе.

Ако постојано и посветено ги следите познатите личности на социјалните медиуми и разговарате за нив, дали е тоа одлика на еден вистински маж?

Наместо да седите и да правите празни муабети за познатите и да трачарите, вистинскиот маж размислува како да си го подобри животот и својата кариера.

 

Коронавирус