вторник, 1. декември 2020. Вести денес: 203
home Живот и стил

Драги мајки…

Драги мајки…

Еден прекрасен текст деновиве се споделува на социјалните мрежи. Наменет е за мајките, прочитајте го!

„Драги мајки … Спијте со вашите деца, легнете со нив во кревет додека сакаат, завиткајте ги во меки и топли ќебиња…

Децата се мали само еднаш, кога ќе бидат големи ќе го бараат својот пат и нивниот простор…

Побрзајте, бидејќи времето ќе помине брзо…

Прегрнете ги и потпирајте се на нив, бакнувајте ги колку што е можно побргу, бидете доволно блиску за да го почувствуваат здивот и да слушнете чукачко срце…

Нема ништо поубаво во светот како посебната блискост на мајката и детето“!

Коронавирус